handsindoughpantique

produktkatalog-2018-forside

aabn-print-gul

 

Bageriprodukter er vores speciale

 

Hos CSM Nordic A/S har vi specialiseret os i salg af bageriprodukter og ingredienser til bageri- og brødindustrien, samt frosne brød og kager til detail- og foodservice. Vi har lysten til at videreudvikle og levere netop de bageri produkter, der sikrer, at vi er din foretrukne samarbejdspartner.

Vi har indgået samarbejde med BÄKO DANMARK om levering af vores produkter. Det betyder at du skal bestille dine varer hos BÄKO via deres system. Har du spørgsmål til levering og bestillig er det altså BÄKO du skal kontakte.

Har du spørgsmål til produkterne står vores prøverbager til rådighed med gode råd, opskrifter og vejledning.

På vores hjemmeside findes mange nemme opskrifter på smagfulde, sprøde brød og lækre kager. Alle opskrifter er udfærdiget som inspiration og idéer til bagere og kantineassistenter med en travl hverdag.

CSM Nordic A/S er en del af CSM Bagery Solutions - en  verdensomspændende organisation, der beskæftiger mere end 8.500 medarbejdere. Vidensdeling og respekt for individuelle præferencer er organisationens grundsten. Vore kunders succes er vores livsnerve og filosofien bag vores eksistens i en:
FÆLLES FREMTIDIG VÆKST

Er der spørgsmål til vores produkter er du meget velkommen til at kontakte vores Key Account Manager: Jan Halborg eller vores Bagekonsulent/Prøvebager: Per Frantsen

 

I kataloget kan du se hvilke CSM produkter du kan købe hos BÄKO DANMARK.