CSM NORDIC

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

CSM Nordic er en del CSM Bakery Solutions.

 

I maj 2014, satte fire drifts- divisioner rundt om i verden sig sammen for at danne en ny global virksomhed ... .CSM Bakery Solutions.

Vi er fokuseret på en ny ambition: At blive den globale leder i friske bageriprodukt løsninger. 

Vigtige forandringer har fundet sted i det seneste år, herunder:

•  En ny driftsmodel organiseret omkring de markeder, vi betjener. Denne fremgangsmåde vil gøre os i stand til at flytte beslutninger og handlinger hurtigere i overensstemmelse med dine behov. 
Globale støttefunktioner med fokus på forbrugerne, produkter og kapaciteter, herunder ekspertise og F & U-ressourcer, og en stærk forsyningskæde bygget på produktion og logistik topkvalitet.
•  En samlet, mere omfattende portefølje af løsninger, herunder ingredienser, færdige produkter, kundesupport og logistikydelser til at hjælpe dig med at vokse.

 

Sammen med et nyt logo, er vi også stolte af at annoncere vores nye slogan. .... "Connecting the World of Baking"

Vi sætter en ære i at forbinde mennesker og processer, ingredienser og ekspertise til at hjælpe dig til at lykkedes. Vi arbejder på at forbinde tidsbesparende teknikker og den gamle verden af håndværksmæssige evner med en ny verden. Vi vil kort sagt .... "Connecting the World of Baking".

 

Vi i CSM Nordic servicerer vores kunder i de nordiske lande indenfor Traditional Trade, Out of home og Foodservice.

 

Vores brands:

 

brand-hero-system