meister-frugtfyldninger-forside-01

 

aabn-print-lilla

 

 

meister-fruffinesse-forside

 

aabn-print-lilla

 

 

meister-appelsin-forside

 

aabn-print-lilla 

 

meister-mango-forside

aabn-print-lilla

 

Meister Frugtfyldninger.

- Fremstillet af de bedste råvarer, uden tilsætning af farve og tilsætningsstoffer og et højt naturligt frugtindhold på 70%. 

 

 

Fremstillet af de bedste råvarer, uden tilsætning af farve og tilsætningsstoffer og med sit høje naturlige frugtindhold på 70% sikres det bedste udgangspunkt til fremstilling af velsmagende desserter, samt lækkert indbagt fyld til kager eller som  frisk tilbehør til eks. vafler, pandekager og is.

Mulighederne er mange, Meister frugtfyldning kan anvendes direkte som den er, uden tilberedning eller bagt som fyld i div. kager m.m.

Et sikkert og rationelt valg både til de store kreationer og de enkle desserter, hvor frugtsmagen skal være i fokus.

Meister Frugtfyldning er frysestabil og derfor rationel til den større produktion.

 

NY: Meister Fruffinesse Mango og Kirsebær - frugtfyldninger uden hele frugtstykker.

Download folderen for at se produktegenskaber samt inspirerende opskrifter.

 

NY: Meister Frugtfyldning Appelsin - Årets frugtfyldning 2018

Download folderen og se produktegenskaber samt inspirerende opskrifter.

 

Meister Frugtfyldning Mango - Årets Frugtfyldning 2016

Download folderen og se produktegenskaber samt inspirerende opskrifter.

 

TIPS og IDEER!!

Som lækker dessertcreme  tilsættes 1del flødeskum til 1 del Meister frugtfyldning, dette mænges sammen  og er klar til anvendelse. Det høje indhold af naturlig gelering fra frugten gør cremen stabil og skærefast og perfekt til lagkager og tærter.

Som let frugtcreme til portions anretninger, mænges 1 del flødeskum med 1/3 del Meister frugt fyldning, ideel til Triffli samt en himmels nydelse til Brownie.

Til Gammeldags æble kage fremstillet af Meister Æble, i perfekt kombination med flødeskum, ribs gele og knuste makroner - et sikkert hit til sommeren.

Til  ”Old-Fashion Apple el. Cherry Pie”  anvend Meister Æble, Kirsebær el. Amarena. Formen fedtes godt, lidt crumble dough drysses i bunden et lag Meister frugtfyldning kommes på, et godt  lag crumble dough drysses på, og bages i ovnen til tærten tager farve og bliver gylden og lækker at se på – gamle traditionelle amerikanske ”pies” på få minutter! Et ”extra” tip: Fremstil, bag og sælg tærterne i engangstræringe med bagepapir, dette giver et autentisk, rustikt og originalt udseende.